İNSAN DOĞAL BESİN KAYNAKLARINDAN UZAKLAŞTIKÇA BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ZAYIFLIYOR

insan doğal besinlerden uzaklaştıkça bağışıklık sistemi zayıflıyor günümüzde endüstriyel gıdaların üretimi arttı gıdaların üretüminde çeşitli kimyasallar renklendirici tatlandırıcı gıdanın kullanım ömrünü uzatan katkı maddeleri kullanılıyor insanlar bu gıdaları tükettiği zaman vucuttaki hücreler vucuttaki savunma sistemleri bu maddeleri tanımıyor ve savunma yapmıyor bu kimyasallar kana karışarak insanın sinir sistemini bağışıklık sistemini tahrip ediyor metobilizmayi bozuyor buda çeşitli hastalıklara neden olabiliyor büyük şehirlerde yaşayan insanların doğal besinlere ulaşması zor bence insanlar köy ürünlerini seçerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum şehirdeki insanlar aktarlardan aldığı baharatlarla bu boşluğu doldurmaya çalışıyor bu yeterli olmayabiliyor günümüzde gıda üretim denetimleri yeterince yapılamıyor ne yazikki gıdaları kimyasallarla birlikte alıyoruz

Yorumlar

Popüler Yayınlar